Populaire zoektermen: Engineer
Bart Custers

Bart Custers

Senior Program Manager

Ik ben al sinds eind 2011, als één van de eerste werknemers, onderdeel van het team van Cooll. Na mijn studie Werktuigbouwkunde aan de Universiteit Twente, was dit een mooie gelegenheid om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Naast jarenlang technisch inhoudelijk werk, houd ik me inmiddels ook bezig met het Project Management binnen Cooll. 

Het werken bij Cooll sluit perfect aan bij mijn missie om met nieuwe ontwikkelingen impact te maken binnen de duurzame energiesector. Binnen Cooll houd ik me bezig met de ontwikkeling en productie van het hart van de technologie, wat daarmee een van de belangrijkste componenten van de warmtepomp vormt. Naast de intensieve samenwerking met collega’s, werken we in dit project ook veel samen met verschillende partijen uit de High Tech sector in binnen- en buitenland.

Wat mij het meest aanspreekt in het werken voor Cooll, is de variëteit van de werkzaamheden en de mogelijkheid om je creativiteit volop te gebruiken in de verschillende projecten. Dat dit kan door te werken aan een concrete doelstelling, namelijk het verduurzamen van de gebouwde omgeving, zorgt voor mij voor extra gedrevenheid.

Inmiddels woon ik in Nijmegen en combineer ik het werk op locatie in Enschede met thuiswerken, daarnaast ben ik vaak bij partner bedrijven te vinden.

Specialiteiten: conceptuele ontwikkeling, Project Management

Interesses: duurzaamheid, innovatieve technologie, diverse sporten