Populaire zoektermen: Engineer
Patrick Muller

Patrick Muller

Technicus Mechanical Engineer

Mijn functie binnen Cooll houdt in dat ik de verbindende schakel ben tussen het kantoor en de werkplaats. Door mijn affiniteit met de werkplaats zocht ik juist een functie die mij voor de helft op kantoor zou bezig houden, en de helft in de werkplaats. Juist deze combinatie is heel interessant, doordat ik de ervaringen tijdens het in elkaar zetten van een opstelling, direct kan implementeren in het ontwerp.

De ene dag ben ik dus nieuwe ontwerpen aan het tekenen/bedenken, en de andere dag ben ik een machine of testopstelling in elkaar aan het sleutelen. Dit kunnen kleine opstellingen zijn om bepaalde delen van ons product te testen, of compleet nieuw ontwikkelde machines. Naar mate we dichter bij ons eindproduct komen, worden de projecten ook steeds groter. Zo ben ik tegenwoordig ook bezig om een complete productielijn samen met mijn collega’s te ontwerpen. Al met al een zeer veelzijdige baan waarin ik mijn creativiteit volop kwijt kan!

Naast mijn baan bij Cooll ben ik vaak te vinden in mijn garage, waar ik van alles aan het bouwen/reviseren ben. Zo ben ik tegenwoordig een Volkswagen busje aan het ombouwen naar een camper. Ik hou van de natuur en alle dieren, en probeer zo veel mogelijk te doen om de natuur voor de komende generaties te behouden, dit was dan ook 1 van de redenen waarom ik graag bij Cooll gesolliciteerd heb.